Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2937 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
retier1 napisał:
JA i Paręnaście Osób Na Tym Forum , Bawimy się Wyśmienicie od Jego samego początku , prawie... CZTERY LATA... to jak tacy >lelko< podobni mogą Nas , wyprowadzić z równowagi

czyżby kretynizm był nie zniszczalnym ......kredo tegoż forum?

powiedz co chcesz zniszczyć jak tu nic nie ma totalne zero jak wolisz bagno
a wchodzi taki lolek i za świętego pociska zostało udowodnione że nim nie jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Izzy napisał:...powiedz co chcesz zniszczyć jak tu nic nie ma totalne zero jak wolisz bagno

A jak można przejmować się tekstem ŚMIECIA skoro jego miejsce jest w Hasioku...!!!
Przecież on sam sobie ubliża i tyle jego .
---
Rozumiem , że ktoś przychodzi i narzeka na Nasze wydumane Chamstwo ... jednak taki ktoś cały czas trzyma Fason i z góry obraną Linię dyskusyjną ... wytykając , sam jest czysty .
---
A co taki >lelkowaty Śmieć< robi ...? . Ano najpierw wytyka Nam Chamstwo , a za chwilę swoimi tekstami ...sięga Dna w Szambie ...
---
Przecież to jakiś blokers , który walczył na zmywaku w Anglii , a tu Myśli że coś zwojuje .
Przecież Jego Język i teksty są prosto z Kryminalnego Hasioka ...
---
Ech i Ja miałbym się takim Gównem Przejmować ...
---
To już więcej uwagi przykładam na krótkie a treściwe info >retierka< .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów

(lelek32)
Początkujący
gabriel napisał:
Izzy napisał:...powiedz co chcesz zniszczyć jak tu nic nie ma totalne zero jak wolisz bagno

A jak można przejmować się tekstem ŚMIECIA skoro jego miejsce jest w Hasioku...!!!
Przecież on sam sobie ubliża i tyle jego .
---
Rozumiem , że ktoś przychodzi i narzeka na Nasze wydumane Chamstwo ... jednak taki ktoś cały czas trzyma Fason i z góry obraną Linię dyskusyjną ... wytykając , sam jest czysty .
---
A co taki >lelkowaty Śmieć< robi ...? . Ano najpierw wytyka Nam Chamstwo , a za chwilę swoimi tekstami ...sięga Dna w Szambie ...
---
Przecież to jakiś blokers , który walczył na zmywaku w Anglii , a tu Myśli że coś zwojuje .
Przecież Jego Język i teksty są prosto z Kryminalnego Hasioka ...
---
Ech i Ja miałbym się takim Gównem Przejmować ...
---
To już więcej uwagi przykładam na krótkie a treściwe info >retierka< .

Wole byc na zmywaku w UK niz na garnuszku NO. Widac sie przejmujesz skoro sie udzielasz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Cóż na takie diktum mam powiedzieć......forma retierku mówi sama za siebie.....nie prawdaż?
Oczywiście że nie jestem o to zły....czy coś w tym rodzaju
Mimo to uważam że pewne formy obowiązują !!!!
Jeśli nie potrafie czegoś ...to tego nie robię,patrze i słucham innych? Życie cały czas nas uczy.....jeśli chcemy się uczyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok